dinsdag 9 augustus 2022 07:55
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juni 2022

De overheid treft woensdag maatregelen voor de tropische storm. Dat heeft premier Gilmar 'Pik' Pisas (MFK) bekendgemaakt tijdens het Verslag van de Dag. Vanaf 16.00 uur geldt er een avondklok.

Marshandy Luciano van de Meteorologische Dienst Curaçao (Meteo) stelt tijdens de persconferentie dat de storing steeds westelijker trekt. De storm zal waarschijnlijk vanaf woensdagavond langs de zuidkust van Curacao trekken. In de loop van woensdag worden er windsnelheden van tropische stormkracht, een ruwe zee en regenval met onweersbuien verwacht.

Er zijn shelters beschikbaar voor mensen die niet veilig zijn in hun eigen huis en geen ander onderkomen hebben. De overheid heeft een lijst gepubliceerd met de beschikbare opvanglocaties. Mensen die in de kuststrook wonen wordt aangeraden een andere verblijfplaats te zoeken. 

Alle evenementen en activiteiten worden afgelast op 29 en 30 juni en overheidsdiensten zullen gesloten zijn. Ook worden de scholen gesloten en moeten bedrijven om 15.00 uur de deuren sluiten. Alleen mensen met vitale beroepen mogen daarna nog op straat zijn. 

One comment on “Overheid stelt avondklok in voor tropische storm”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram