maandag 8 augustus 2022 10:06
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
28 juni 2022

Het Curaçao Medical Center (CMC) voert woensdag en donderdag geen operaties uit vanwege de tropische storm. Het calamiteitenteam van het CMC neemt meerdere maatregelen om zich op de storm voor te bereiden.

Naast alle operaties worden ook keuzebehandelingen en afspraken op de polikliniek geannuleerd. Ook essentiële zorg waaronder chemotherapie, radiotherapie en radiologie zal donderdag niet doorgaan. Het ziekenhuis neemt contact op met alle dialysepatiënten voor essentiële behandelingen.

De Spoedeisende Hulp blijft open. De medische en technische teams zijn voorbereid om zorg te garanderen voor de patiënten die in het ziekenhuis moeten blijven en om spoedgevallen te kunnen behandelen. Alle vijf de generatoren zijn getest en van brandstof voorzien voor zeven dagen in geval van stroomuitval. Ook is er een back-up voorziening voor voedsel en water.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram