vrijdag 31 maart 2023 15:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
27 juni 2022

De Guana Chat Kindertelefoon wordt binnenkort ook beschikbaar op alle BES-eilanden. Dat meldt de Rijksdienst Caribisch Nederland.

De samenwerking tussen ‘Fundacion Telefon’ pa Hubentud Aruba en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor kindertelefoon ‘Guana Chat’ in Caribisch Nederland is een feit. Staatssecretaris Maarten van Ooijen (CU) en directeur James Sneek van de kindertelefoon Aruba tekenden op zaterdag een samenwerkingsovereenkomst voor de uitbreiding van de diensten van de Arubaanse kindertelefoon naar Saba, Sint Eustatius en Bonaire. 

Sinds 16 maart kunnen kinderen van Sint Eustatius al bellen met Guana Chat 918, zoals de kindertelefoon Caribisch Nederland heet. Sinds deze week is ook Saba aangesloten op het nummer 918 en Bonaire zal later dit jaar volgen. Via speciale telefoonlijnen kunnen jongeren dagelijks van 14.00 uur tot 18:00 uur gratis en anoniem bellen met de vrijwilligers van Telefon pa Hubentud Aruba.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram