dinsdag 12 september 2023 07:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
24 juni 2022

Het ministerie van van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) is sinds 1 juni versterkt met een speciale eenheid die zich bezighoudt met subsidies. De groep bestaat uit tien extra medewerkers.

Dat maakte SOAW-minister Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) donderdag bekend tijdens een persconferentie. Het gaat om een pilotproject van één jaar. De medewerkers gaan aan de slag met het toekennen en evalueren van subsidies, waardoor het subsidiebeleid zal verbeteren en transparanter zal worden.

De tien extra medewerkers hebben al verschillende cursussen gevolgd die gegeven worden door Nederlandse professionals. Hiermee worden volgens de minister grote stappen gezet voor het verbeteren van de financiële administratie van Curaçao. 

-- Advertentie --

One comment on “SOAW-ministerie sinds 1 juni versterkt ”

  1. Ook dit ministerie presteert al decennia ondermaats.
    Al ‘versterk’ je het met nog 10 erbij.
    Maar ook hier is de cirkel rond. F&F

magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram