donderdag 7 juli 2022 00:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
23 juni 2022

De ondersteuning voor gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire in Caribisch Nederland is gestart. Dat meldt de Belastingdienst Caribisch Nederland (BCN).

Maaike Umbelino-van Sleen organiseert de benodigde ondersteuning vanuit de Belastingdienst. Op Bonaire zijn de eerste contacten met gedupeerde ouders gelegd. BCN hoopt hen de juiste ondersteuning te geven om hun leven weer op de rit te krijgen en om hen een frisse start te geven.  

Ouders die ook gedupeerd zijn maar nog geen contact hebben gehad met BCN, kunnen hun gegevens doorgeven aan het ondersteuningsteam voor Caribisch Nederland. Zij nemen hierna contact op voor een gesprek en verdere ondersteuning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram