woensdag 7 december 2022 23:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juni 2022

Een delegatie van vier Statenleden is dinsdag naar Chili afgereisd voor een bijeenkomst van het parlement van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied(Parlatino). Dat meldt de Amigoe. 

Het gaat om Maria Nita (MFK), Juniel Carolina (MFK), Rennox Calmes(TPK) en Corine Djaoen-Genaro(PNP). Zij zullen in Chili vier commissievergaderingen van de Parlatino bijwonen. Dit werd bekend op de woensdag waarop een andere Statendelegatie naar Atlanta vertrok.

De vele dienstreizen van Statenleden zijn al enkele weken in opspraak. Toch staat er begin juli weer een Parlatino bijeenkomst gepland, dit keer in Panama. Hoeveel Statenleden hierbij aanwezig zullen zijn is nog niet bekend.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram