woensdag 6 juli 2022 21:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juni 2022

De inschrijving voor de tweede nationale editie van de Entrepreneurship World Cup op Curaçao is geopend. De wedstrijd vindt plaats op 11 augustus.

In de nationale competitie krijgen lokale ondernemers de kans om deel te nemen aan verschillende gratis bootcamps en trainingen ter waarde van 25.000 dollar. Ook maken ze kans op 5000 dollar cash om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De winnaar van de nationale competitie mag daarnaast Curaçao vertegenwoordigen in de finale van de Entrepreneurship World Cup in Saudi-Arabië in november van dit jaar.

De Entrepreneurship World Cup moedigt alle ondernemers en aspirant ondernemers aan om zich aan te melden. Alle bedrijven die in de idee-, startup- of groeifase zitten kunnen zich voor 5 juli aanmelden via www.ewc.academy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram