woensdag 6 juli 2022 01:21
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juni 2022

Twee mannen die betrokken waren bij de zogenaamde ontvoering van een 17-jarig meisje en meerdere atrako’s hebben veertien jaar celstraf gekregen. Een derde betrokkene moet elf jaar de cel in. Dat meldt het Antilliaans Dagblad (AD). 

De ontvoering was door de 17-jarige Susette zelf in scène gezet. Het meisje was opgenomen in de Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao (JJIC) en wilde zich volgens het AD niet meer houden aan de regels van de jeugdinrichting. 

De mannen hebben het meisje gewapend en gemaskerd vastgepakt en meegenomen vanaf het erf van haar ouderlijk huis. De moeder van Susette was getuige van de ontvoering, zij kreeg een pistool naar haar hoofd gericht. 

De mannen zijn ook veroordeeld voor een reeks andere gewelddadige gebeurtenissen, waarbij in de meeste gevallen ook vuurwapens werden gebruikt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram