woensdag 6 juli 2022 23:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juni 2022

De veiling van het voormalige bordeel Campo Alegre is verplaatst naar 6 september. Dat blijkt uit de advertenties van het openluchtbordeel. 

De veiling zou eigenlijk afgelopen dinsdag plaatsvinden, maar 16 juni maakte het Openbaar Ministerie (OM) bekend dat deze uitgesteld zou worden. De precieze reden van het uitstel wil het OM nog niet bekendmaken. De inzetprijs is vastgesteld op 8,9 miljoen gulden.

Het openluchtbordeel werd aan het begin van de coronacrisis na 71 jaar gesloten. Campo Alegre had miljoenen schulden open staan en de coronamaatregelen gaven de genadeklap. Het bordeel zal worden geveild door het OM. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram