vrijdag 12 augustus 2022 20:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 juni 2022

Het buurtcentrum van Tera Kora in Bonaire is tijdelijk gesloten in verband met het verbouwen en renoveren van het pand.

Omwonenden en bezoekers moeten er rekening houden dat het buurtcentrum tijdelijk niet bezocht kan worden. Wanneer de werkzaamheden klaar zijn zal dit bekend worden gemaakt en zullen de deuren van het vernieuwde buurtcentrum weer worden geopend. 

Met het vernieuwen het buurtcentrum wil het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) verbetering bieden in de omgeving voor bewoners van de betreffende wijken. Als onderdeel van dit traject is in maart ook het buurtcentrum van Nikiboko gerenoveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram