vrijdag 2 juni 2023 15:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
23 juni 2022

Een ambulance is in de garage van de post in Barber in brand gevlogen. Dat meldt Kenneth Bremer, vertegenwoordiger van vakbond ABVO, aan de Extra. 

De ambulance vatte woensdagochtend vlam toen deze in de garage van de Ambulancepost in Barber geparkeerd stond. De brandweerlieden die aanwezig waren hebben kunnen assisteren bij het blussen van de brand. Ook hebben zij het ambulancepersoneel dat vast zat in het gebouw naar buiten geholpen. De ABVO noemt de situatie bij de ambulancedienst urgent. Er zijn nog maar twee ambulances die goed functioneren. 

De exacte reden van de brand is nog niet bekend. De ambulance had de nacht ervoor al problemen met een rit. Het duurde toen bijna twee uur om de wagen te laten rijden. De materiële tekorten en gespannen situatie met betrekking tot het werksysteem bij de ambulancedienst zijn al langer in opspraak.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram