woensdag 6 juli 2022 18:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 juni 2022

Curaçao krijgt een speciale opvang voor kinderen met leerproblemen of gedragsstoornissen. Dat vertelt initiatiefneemster Moriënne Leitoe op Dolfijn FM. Het Purpose Educational Kingdom opent dit weekend in Matancia. 

De opvang is een initiatief van Stichting de Ladder, een stichting die zich zich inzet voor hulp aan kansarme kinderen. Leito heeft in haar 16 jaar ervaring in het onderwijs en de kinderopvang veel problemen gezien bij leerlingen die niet voldoende ondersteuning krijgen in het reguliere onderwijs. Dit gaat bijvoorbeeld om jongeren met autisme of ADHD. 

Er zullen bij de opvang ook coaching workshops voor ouders worden aangeboden, seksuele voorlichting en voor- en naschoolse opvang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram