donderdag 7 juli 2022 01:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juni 2022
Minister Sithree van Heydoorn van Onderwijs, Cultuur, Wetenschap en Sport (MFK) organiseert een symposium voor de keuze van een partij voor  de organisatie voor Karnaval 2023. Het symposium heeft de titel ‘Een duurzaam Karnaval voor Curaçao’. 

Het symposium staat gepland in het weekend van 14 tot en met 16 juli en zal gaan over de routes van de optochten, de kosten en de betrokkenheid van de private sector. Carnaval heeft een impact op de cultuur, de economie, de gezondheid, de veiligheid en het toerisme. Van Heydoorn vraagt potentiële organisatoren om een vijfjarenplan met een innovatieve groeistrategie. 

Het is de bedoeling dat verschillende geïnteresseerde partijen zullen participeren in het symposium en daarbij ook de sector en de stakeholders consulteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram