dinsdag 21 maart 2023 19:25
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 juni 2022

Een 27-jarige man is veroordeeld tot 36 maanden cel voor het smokkelen van cocaïne. De man kwam aan op de luchthaven van Zaventem met een vlucht vanuit Curaçao.

De douane nam de reiziger mee naar het ziekenhuis voor een scan, omdat hij geen urinetest kon afleggen. Daar bekende de man dat hij 75 bolletjes cocaïne had ingeslikt. De bolletjes hadden een totaalgewicht van 1,82 kilogram. 

In de rechtszaal verklaarde de advocaat van de man dat hij zijn baan als kok was kwijtgeraakt en geen inkomen meer had. Daarnaast had hij een ongeluk veroorzaakt met een auto van een vriend en kon hij de schade niet betalen. De vriend zou hem hebben voorgesteld om het drugstransport uit te voeren. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram