woensdag 6 juli 2022 21:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 juni 2022

Bij verschillende verkeersongevallen zijn zondagnacht twee dodelijke slachtoffers gevallen. Beide slachtoffers waren voetgangers. 

Het eerste ongeluk gebeurde bij de Pater Andres Belloweg in Brievengat. De chauffeur van pick-up reed daar een bejaarde man aan. Het slachtoffer werd door de lucht geslingerd en kwam terecht op een naderende auto. De man overleed ter plaatse. 

Rond middernacht overleed een andere voetganger na een aanrijding op de Rooseveltweg. Drie vriendinnen zouden net een horecagelegenheid hebben verlaten en twee van hen staken de weg over. Daarbij werden zij geraakt door een pick-up. De klap was zo hard dat een van de vrouwen ter plekke overleed aan haar verwondingen. De andere vrouw kwam onder de auto terecht. De brandweer heeft de pick-up omhoog getakeld om haar te kunnen bevrijden. Zij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

De slachtoffers zijn de dertiende en veertiende verkeersdoden sinds het begin van 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram