donderdag 7 juli 2022 00:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
20 juni 2022

Remko Bicentini is geslaagd voor zijn UEFA Pro-licentie. Dat meldt de KNVB. De oud-bondscoach van het Curaçaos elftal heeft hiermee het hoogst haalbare certificaat voor een trainer behaald. 

Trainers of coaches in het bezit van een UEFA Pro-licentie hebben de bevoegdheid om als hoofdtrainer zelfstandig aan de slag te gaan bij eerste elftallen. Dit geldt zowel voor betaalde voetbalorganisaties op nationaal als internationaal niveau.  

Eind augustus 2020 werd Bicentini door de Curaçaose voetbalbond uit zijn functie als bondscoach ontheven en vervangen door Guus Hiddink. In 2021 werd Bicentini toegelaten tot de UEFA-Pro opleiding van de KNVB en werd hij assistent bij het Canadees voetbalelftal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram