woensdag 6 juli 2022 22:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
20 juni 2022

 

Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Refinery Utilities (CRU) beginnen deze week met busbezoeken aan wijken om werknemers te zoeken. Van 22 juni tot tot 2 juli zal er een registratiebus naar verschillende Curaçaose wijken rijden.

 

In de bus kunnen geïnteresseerden zich mobiel registreren voor de sollicitatieprocedure. Op dit moment zijn RdK en CRU ook bezig met het verwerken van de ruim 2.500 sollicitaties die al online en via de speciale registratiedagen binnenkwamen.
De registratiebus is dagelijks in een andere wijk te bezoeken van 9.00 tot 14.00 uur. Woensdag begint de bus bij de School van Fuik. De sollicitatietour wordt afgerond op Dia di Bandera (2 juli) op het Brionplein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram