donderdag 7 juli 2022 01:00
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
20 juni 2022
Minister Sithree van Heydoorn van Onderwijs, Cultuur, Wetenschap en Sport (MFK) zal ook deelnemen aan de dienstreis deze week naar Atlanta voor het CTB-project: ‘Curacao Night with The Braves’.

De minister zal tijdens de reis worden bijgestaan door twee collega’s van het ministerie van OWCS. Ook beveiligingsmedewerker D. Seferina zal meegaan op de dienstreis. Seferina zou volgens Van Heydoorn niet in zijn hoedanigheid als beveiligingsmedewerker meereizen en daarom ook zijn eigen kosten betalen. De beveiligingsmedewerker zal meegaan vanwege logistieke redenen voor het transport naar Atlanta.

Eerder werd al bekend dat minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP), Statenlid en voorzitter van de commissie Economische Ontwikkeling Gwendell Mercelina (PNP) en verschillende CTB-vertegenwoordigers meegaan naar Atlanta. De reis vindt plaats van 24 tot en met 26 juni en is ter promotie van het eiland en om te kijken naar de mogelijkheid voor meer vluchten van de VS naar Curaçao.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram