vrijdag 29 september 2023 16:58
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 juni 2022

De president van Lions Clubs International heeft een bezoek gebracht aan Carmabi. Douglas X. Alexander werd door de Curaçao Lions Club uitgenodigd om bij de stichting langs te gaan.

Lions Clubs International Foundation is een wereldwijde goede doelenstichting. De stichting is gevestigd in het internationale hoofdkantoor van Lionsclubs in Oak Brook. Per jaar is ongeveer 40 miljoen dollar beschikbaar voor hulpprojecten. Het budget is afkomstig van giften, donaties en de jaarlijkse bijdrage van alle Lions en Leo’s.

Alexander verblijft drie dagen op Curaçao. Tijdens het bezoek aan Carmabi kreeg hij samen met Lions van Curaçao, Aruba, Bonaire en Amerika uitleg over het werk dat de stichting verricht op het gebied van natuurbehoud. Ook kreeg de groep een rondleiding. De Curaçao Lions Club heeft een donatie gedaan van 5.000 gulden aan Carmabi. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram