donderdag 7 juli 2022 01:17
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
17 juni 2022

De politie is op zoek naar twee jonge mannen in verband met het plegen van twee afzonderlijke atrako’s. Het gaat om de 19-jarige Angelito Maria Felipie en de 23-jarige Benjamin Jeanior Isacar Walker. 

Angelito was betrokken bij een gewelddadige overval bij een bedrijf op de Franklin D. Rooseveltweg. Benjamin was betrokken bij een atrako op de Kaya Lamper in Seru Fortuna. Beide mannen zijn afkomstig uit Curaçao. 

Iedereen die informatie heeft over de mannen kan contact opnemen met de politie via het nummer 917 of anoniem via 108. Ook het politieteam dat zich op de zaken richt is bereikbaar via de nummers 7246218 en 7246227.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram