zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het meisje dat begin juni uit een put aan de Santa Rosaweg werd gered is op bezoek geweest bij de brandweerpost in Rio Canario. De familie wilde de brandweermannen persoonlijk bedanken.

De deksel van de put brak toen het 10-jarige meisje erop stond om een dier te redden. Ze viel naar beneden waarna haar tante haar probeerde te redden. Zij viel ook in de put en overleefde het noodlottige ongeval niet. De brandweermannen van ploeg 1 van Rio Canario hebben het meisje uit de put gehaald.

De familie wilde graag kennis maken met de brandweermannen. Ook heeft het meisje de twee mannen die haar uit de put hebben gehaald persoonlijk bedankt. In een video op de Facebookpagina van de brandweer vertelt ploeg 1 dat het meisje zich heel moedig heeft gedragen tijdens het ongeval. Ze heeft van hen een schooltas met schoolspullen gekregen.