woensdag 6 juli 2022 21:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 juni 2022

Het voorarrest van de 33-jarige man die dinsdag zijn partner bedreigde wordt verlengd met acht dagen. Dat heeft de rechter-commissaris donderdag besloten. 

De politie moest dinsdagavond optreden bij een luidruchtige ruzie tussen een koppel in Dein. Uit het eerste onderzoek bleek dat de ruzie ontstond omdat de vrouw uit jaloezie kwaad werd op haar man. De ruzie escaleerde doordat de man de telefoon van de vrouw uit haar handen griste.

De politie probeerde de ruzie te stoppen en te bemiddelen, maar dit mocht niet baten. De man weigerde om mee te werken en bedreigde zijn partner in aanwezigheid van de politie, waarna hij werd aangehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram