donderdag 7 juli 2022 00:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 juni 2022

Vijftien leerlingen van de Schotborghschool in Koraalspecht hebben onder begeleiding van kunstenaar Roberto Tjon A Meeuw een muurschildering en verschillende afvalkunstwerken gemaakt voor het LionsDive Beach Resort. 

De grote lijnen van het schilderwerk werden uitgezet door Tjon A Meeuw, waarna de kinderen het invulwerk hebben gedaan. Naast de muurschildering zijn er ook verschillende afvalkunstwerken opgehangen bij het resort. De kinderen hebben het afval zelf verzameld en de werken in elkaar gezet. 

Tjon A Meeuw wil de kinderen meegeven dat het schoonhouden van het eiland belangrijk is om een goede gastheer te kunnen zijn. ‘We draaien op toeristen, maar onze achtertuin is gewoon één grote smerige bende’, aldus de kunstenaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram