donderdag 7 juli 2022 01:36
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 juni 2022

In de vakantieperiode worden bij twaalf scholen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dat zegt minister Sithree van Heydoorn (MFK) van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en sport (OWCS) tegenover de Extra. 

De regering heeft volgens Van Heydoorn dertig miljoen euro ter beschikking voor het schoolonderhoud. Met behulp van de schoolbesturen zijn de eerste twaalf scholen uitgekozen. Er wordt momenteel een inventarisatie gedaan om te kijken welke scholen nog meer prioriteit hebben. 

Na de eerste ronde komen ook de overige scholen op Bándariba, Meimei en Bándabou aan de beurt. Het bedrag van dertig miljoen euro is bestemd voor het schoolonderhoud in de komende drie tot vier jaar. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram