woensdag 6 juli 2022 23:59
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
17 juni 2022

De onbekende man die maandag op de tankwagen van Curoil klom, wilde geen brandstof stelen of de chauffeur overvallen. Dit concludeert de politie in haar voorlopig onderzoek.

Het blijkt dat de man boos was op de chauffeur van de tankwagen vanwege persoonlijke omstandigheden. De directeur van Curoil Yamil Lasten noemt de actie levensgevaarlijk vanwege de brandbare lading van de tankwagen. 

De chauffeur zag maandag hoe de man op de tankwagen klom en reed snel naar het politiebureau van Rio Canario, waarna de man ervandoor ging. Curoil benadrukt dat de veiligheidsmaatregelen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zijn aangescherpt om zowel werknemers als andere weggebruikers te beschermen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram