zaterdag 16 september 2023 12:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Bij de Haring Party van de Stichting Curaçao Haring Party is woensdagavond zeker 25.000 gulden opgehaald. Ook werd Henry 'Boobsi' van der Kwast tot erelid van de stichting benoemd.

De Haring Party vond plaats bij De Heeren Zuikertuintje. Op het feest werd onder andere het eerste haringvaatje van het seizoen geveild. De opbrengst van de veiling gaat naar het Daily Meal Program Curaçao en de Voedselbank Curaçao. De opbrengst is een eerste schatting, het eindbedrag wordt nog bekend gemaakt.

Naast het eerste vaatje haring werden er ook andere objecten geveild, waaronder verschillende schilderijen, een overnachting bij Scuba Lodge en twee maanden adverteren op Nu.cw. Journalist Rick Hart van Nu.cw was MC en ParadiseFM-dj Maarten Schakel nam de veiling voor zijn rekening.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram