woensdag 6 juli 2022 17:46
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Defensie Caribisch gebied heeft enige tijd geleden ondersteund bij de filmopnames van Bon Bini Holland 3 op Curaçao. Judeska, een van de bekende personages van Jandino Asporaat, sprak met de mannen van de Curaçaose Militie (CURMIL).

In de video van Defensie bedankt Judeska de militairen voor hun inzet voor Curaçao en de hulp bij de filmopnames. Tijdens de opnames waren er nog geen vrouwen in dienst bij CURMIL, merkt Judeska op. “Maar zo te horen is het Judeska gelukt om wat zij had toegezegd te regelen, want de CURMIL staat inmiddels open voor vrouwen”, aldus Defensie.

In Bon Bini Holland 3 doet Robertico zich voor als eigenaar van F.C. Kip en wordt het restaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. Eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Een deel van de film speelt zich af op Curaçao.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram