woensdag 6 juli 2022 18:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) past de openingstijden van de afdeling Burgerzaken aan vanwege de lange rijen die buiten ontstaan.

Volgens het OLB is het onacceptabel dat burgers lang buiten in de rij moeten staan. “Wij hebben de afgelopen periode intern enige maatregelen genomen om de wachttijden en de rijen voor het gebouw van Burgerzaken terug te dringen om iedereen zo snel en adequaat mogelijk te kunnen helpen”, aldus het OLB. 

De afdeling zal iedere donderdag van 15.00 uur tot 19.00 uur extra geopend zijn om iedereen die geen afspraak hebben te kunnen helpen. Daarnaast wordt er extra personeel ingezet om de drukte de komende tijd op te kunnen vangen.

Het OLB vraagt burgers rekening te houden met verschillende regels om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan. Als voorbeeld noemt het OLB het annuleren van een afspraak als er iets tussenkomt en het beschikken over de juiste documenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram