zaterdag 1 april 2023 14:47
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Bij KLM en Tui is nog niets bekend over eventuele aanpassingen in het vluchtschema naar het Caribisch gebied naar aanleiding van de berichtgeving rondom Schiphol. Dat melden beide luchtvaartmaatschappijen tegenover NU.cw.

Schiphol gaat per 7 juli een maximum aantal vertrekkende reizigers per dag verwerken. De luchthaven zal vanaf die dag tot en met het einde van de maand een groot aantal vluchten schrappen. Schiphol kampt met een tekort aan beveiligers en bagagemedewerkers. Daarnaast is de stroom vakantiegangers flink toegenomen. Dit zorgt al weken voor grote drukte op de luchthaven.

KLM geeft aan nog niets te horen hebben gekregen over de plannen op Schiphol. Ook bij Tui is op dit moment nog niet duidelijk of de maatregelen gevolgen zullen hebben voor de vluchten naar het Caribisch gebied. De luchtvaartmaatschappij verwacht maandag meer te weten. Ook Curaçao Airport Partners (CAP) heeft nog niets vernomen van eventuele wijzigingen.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram