donderdag 7 juli 2022 00:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Kustwacht Caribisch gebied heeft dinsdag een vrouw geholpen wiens hand vast zat tussen een touw op een charterboot die bij Klein Curaçao aangemeerd lag. 

Het Rescue and Coordination Center (RCC) kreeg de melding binnen via de Centrale Politie Post. De melder verzocht de assistentie van de helikopter van de Kustwacht om de vrouw zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te transporteren voor medische behandeling. 

Het RCC heeft de helikopter naar Klein Curaçao laten vliegen om daar de vrouw op te halen. Zij is vervolgens naar Hato gebracht, waar een ambulance stond te wachten. Ze is met lichte verwondingen en kneuzingen aan haar hand en vingers naar het ziekenhuis gebracht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram