woensdag 6 juli 2022 21:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

Vertegenwoordigers van de Curaçao Tourist Board (CTB) hebben onlangs een bezoek gebracht aan Duitsland om Curaçao als toeristische bestemming te promoten. De vertegenwoordigers waren aanwezig bij verschillende evenementen.

Tijdens de Counter Days, georganiseerd door FVW, gaf CTB een presentatie aan 150 reisagenten over alles wat Curaçao te bieden heeft aan de Duitse toerist. Daarnaast heeft het team ook een interactieve workshop gegeven aan 45 studenten en stagiaires over duurzame projecten op het eiland. Het tweede evenement was gericht op touroperators en reisbureaus die actief zijn in de stad München.  

Bij de derde en laatste activiteit werd Curaçao geïntroduceerd als golfbestemming voor de Duitse markt. Tijdens het evenement heeft CTB een presentatie gegeven aan professionele en amateur golfspelers. De toeristenorganisatie is bovendien officiële bestemmingspartner van de professionele golfvereniging in Beieren en sponsorpartner van ‘Race to Curaçao’. Dit is een toernooi bestaande uit negen golfevenementen in Beieren.

Het eindtoernooi genaamd ‘Blue Bay Masters’ zal op Curaçao plaatsvinden. “CTB vertrouwt erop dat deze inspanningen vruchten zullen afwerpen en dat we de komende maanden een toename zullen zien van Duitse toeristen die ons eiland bezoeken”, aldus de organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram