donderdag 7 juli 2022 00:03
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 juni 2022

De aanleg van een golfbreker bij Pietermaai veroorzaakt troebel water langs de kust. Dat blijkt uit beelden die rondgaan op sociale media. Scuba Lodge liet in maart weten de vergunning voor de aanbouw van de golfbreker binnen te hebben.

Scuba Lodge liet eerder weten dat er weinig koraal was rondom het gebied van de golfbreker en dat er voldoende maatregelen worden genomen om de gevolgen voor het milieu ‘te beperken of ongedaan te maken’. Toch lijken er een hoop afvalstoffen in het water voor de kust zichtbaar te zijn.  

Het doel van de golfbreker is om de twaalf panden van Scuba Lodge te beschermen tegen zeewater en historische patrouillepaden terug te brengen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram