zaterdag 1 april 2023 06:52
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 juni 2022

PNP-Statenlid en voorzitter van de commissie Economische Ontwikkeling Gwendell Mercelina zegt niet op de hoogte te zijn van de overschrijding van het budget voor dienstreizen. Dat zei Mercelina dinsdag op Dolfijn FM. 

Het Statenlid is momenteel op Jamaica voor een dienstreis met betrekking tot de Free Zone Conferentie daar.  Mercelina benadrukt het economisch belang van het bezoek voor Curaçao en ook het belang van de juiste toelichting en rapportage van dienstreizen. 

De PNP’er liet ook weten niet op de hoogte te zijn van de overschrijding van ruim een ton op het dienstreisbudget, omdat hij momenteel in het buitenland is. Mercelina laat wel weten dat hij vijf van de zeven dienstreizen waarbij hij aanwezig was, uit zijn eigen zak heeft betaald. 
De overschrijding van het budget is volgens Mercelina een kwestie die vooral voorzitter van de Staten, Charetti America-Francisca, aangaat en dat het haar verantwoordelijkheid is om de budgetten te bewaken.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram