woensdag 6 juli 2022 22:28
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
15 juni 2022

Niurick Leonicio heeft de derde editie van de Fresku Next Cover Model wedstrijd gewonnen. Leonicio is de eerste mannelijke winnaar van de competitie. Het model zal in de 18e editie van het tijdschrift verschijnen. 

Leonacio imponeerde het publiek met zijn unieke uiterlijk, passie, doorzettingsvermogen en bescheidenheid. Fresku prijst Leonacio’s overwinning als een baanbrekende prestatie die Curaçao internationaal op de kaart kan zetten in de ‘male modelling’ industrie. 

De jury van de competitie bestond uit  hoofdredacteur van het tijdschrift Charles Jansen, model Monifa Jansen en Miss Universe Curaçao 2018 Akisha Albert. Fresku laat weten dat vierde editie van de competitie snel zal volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram