woensdag 13 september 2023 12:15
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 juni 2022

Het Openbaar Ministerie (OM) veilt deze week meer dan twintig voertuigen en apparaten. Het gaat om spullen die eerder in beslag zijn genomen door een deurwaarder.

Er worden negen voertuigen geveild: drie auto’s, vijf motoren en een fiets. Daarnaast gaan er verschillende apparaten en gereedschap onder de hamer, waaronder een kolomboormachine, een persmachine, een beugelzaagmachine, twee speakersets en diverse meubels.

De veiling vindt aanstaande donderdag plaats op het terrein van de Arbeidszorg aan de Bellisimaweg in Santa Rosa. Vanaf acht uur ‘s ochtends kunnen geïnteresseerden langskomen om de artikelen te bekijken. De veiling begint om tien uur.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram