woensdag 6 juli 2022 19:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 juni 2022

Bonaire Brandstof Terminals (BBT) en Curoil gaan samenwerken bij de ontwikkeling en realisatie van een nieuwe brandstofterminal dichtbij Bonaire International Airport. De nieuwe terminal moet uiterlijk in 2025 in gebruik worden genomen.  

De nieuwe terminal moet zorgen voor een veilige aanlanding en opslag van brandstoffen. Daarnaast draagt de nieuwe terminal bij aan het veiligstellen van een betrouwbare energievoorziening op Bonaire. Er wordt geen nieuwe pier gebouwd, maar gebruik gemaakt van de bestaande pier. 

BBT is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en financiering van het project. De exploitatie en het onderhoud van de brandstofterminal komen in handen van Curoil, net als de inkoop en distributie van de brandstoffen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram