vrijdag 29 september 2023 15:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie
|
13 juni 2022

Drie mannen zijn maandagmiddag met elkaar op de vuist gegaan in Montaña. Rond twee uur ‘s middags kreeg de politie een melding binnen van de vechtpartij en stuurde direct een eenheid naar de locatie. 

Het ging om twee Curaçaose mannen van 21 en 43 jaar oud en een 20-jarige man uit Nederland die op de Macuraweg met elkaar in gevecht raakten. De mannen wilden de orders van de politie vervolgens niet opvolgen, waardoor de agenten genoodzaakt waren om waarschuwingsschoten te lossen. 

De politie heeft alle drie de mannen aangehouden. Zij hebben een proces verbaal gekregen en worden vastgehouden in kader van het verdere onderzoek.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram