woensdag 7 juni 2023 08:40
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Redactie Nu.cw
|
13 juni 2022

Centrum supermarkt heeft de meeste en de voordeligste producten in de categorieën vlees, beleg, groente en fruit. Dat meldt de Fundashon pa Konsumidó. 

Centrum Piscadera is de allergoedkoopste in de productcategorieën, het filiaal in Mahaai staat op plek twee, gevolgd door Vreugdenhil. De vergelijking vond plaats over de periode van eind maart tot eind mei van dit jaar. 

Weer heeft de consumentenbond grote prijsverschillen geconstateerd bij de supermarkten, bijvoorbeeld voor karni stoba. Hier betaal je bij Bon Bini Supermarket 14,45 gulden voor, terwijl het bij Boulevard Supermarket bijna 26 gulden kost.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram