donderdag 7 juli 2022 00:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 juni 2022

Verschillende Blue Bay projecten gaan hun plastic flessen en aluminium blikjes recyclen via de milieu en recycling organisatie Green Force. 

Het gaat om de projecten Triple Tree, Blue Bay Village en Blend Beach Bar. Green Force is benaderd om recycling oplossingen te vinden voor deze projecten. Er zijn nu negen recycling stations geleverd en de inzameling is al begonnen. 

Green Force zal de recyclebare materialen ophalen, sorteren, verwerken en exporteren voor hergebruik in het buitenland. Het bedrijf wil van Blue Bay een moderne duurzame buurt te maken, waar recycling een vast onderdeel wordt van het dagelijks leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram