donderdag 7 juli 2022 00:42
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
13 juni 2022

Bijna 2200 mensen hebben zich aangemeld voor een baan bij de raffinaderij. Dat laten Refineria di Kòrsou (RdK) en Curaçao Refinery Utilities (CRU) weten in een persbericht. RdK deed een oproep aan geïnteresseerden om via hun online platform te solliciteren en daar kwamen tot nu toe maarliefst 2195 reacties op. 

RdK en CRU zullen de sollicitaties nu verwerken en in de komende maand zullen ze een selectie maken. Deze sollicitanten zullen worden gevraagd voor de ‘CRU Vocational School’, waar zij een internationaal erkend diploma kunnen behalen. Naast de online registraties trekken RdK en CRU de komende tijd de wijken in om nog meer potentiële werknemers te rekruteren.

Het online platform IPE.cw blijft voorlopig ook nog open voor meer sollicitanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram