woensdag 6 juli 2022 22:10
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
12 juni 2022

De Kustwacht Caribisch gebied kreeg vrijdag een melding dat een man in het water bij Shut, aan de noordkust van Curaçao, in het water terecht was gekomen. De zee bij de noordkust staat bekend om de ruwe golven en harde stroming. 

Het Rescue en Coordination Center van de Kustwacht stuurde na de melding een helikopter van de Kustwacht naar Shut om de man uit het water te halen. Toen dat gelukt was is de helikopter naar Hato gevolgen, waar een ambulance klaar stond om hem naar het ziekenhuis te brengen. 

Het Korps Politie was ook aanwezig op Hato en gaat de zaak verder onderzoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram