dinsdag 12 september 2023 19:50
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 juni 2022

Het rampenteam van het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) beschikt sinds kort over twee satelliet telefoons. Met deze toestellen kan er gebeld worden mocht tijdens een ramp of crisis het telefoonnetwerk uitvallen. 

De telefoontoestellen zijn overhandigd door Quinton Stroop van Telbo aan gezaghebber Edison Rijna. Ruim voor het begin van het orkaanseizoen, dat op 1 juni van start is gegaan, begon het OLB voorbereidingen te treffen.

 “Het aanschaffen van satelliettelefoons was één van de prioriteiten van het rampenteam. Telbo is één van de communicatiebedrijven in het team dat zich bezighoudt met telecommunicatie tijdens een calamiteit”, aldus het OLB.

Op de website van het OLB zijn er tips te vinden over voorbereidingen die iedereen kan treffen nu het orkaanseizoen is begonnen. 

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram