vrijdag 31 maart 2023 09:29
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
11 juni 2022

Aspiranten van de Basisopleiding Kustwacht (BOK) 2021 hebben vrijdag een bezoek gebracht aan het Maritiem Museum Curaçao. Dat meldt Kustwacht Caribisch Gebied. 

In het museum zijn de aspiranten rondgeleid en hebben zij een kleine opdracht gedaan. “Als toekomstig zeevarend personeel van de Kustwacht kan het nooit kwaad om wat maritieme historie te ontdekken”, aldus de Kustwacht.  

De excursie is onderdeel van de laatste periode van de Basisopleiding, vlak voordat de aspiranten weer naar huis gaan. Vervolgens beginnen zij aan hun eindstage op hun eigen Steunpunt op Aruba, Curaçao of Sint Maarten.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram