woensdag 6 juli 2022 23:34
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 juni 2022

Reizigers naar Curaçao ervaren zaterdag mogelijk hinder om naar Schiphol te komen door een staking van het streekvervoer in Noord-Holland. Onder andere lijndiensten van en naar luchthaven Schiphol worden daardoor getroffen. 

Reizigers moeten rekening houden met uitval van meerdere bussen. Vakbond FNV organiseert een ‘estafettestaking’ in het landelijke streekvervoer en zaterdag staken de werknemers in Noord-Holland. De vakbond wil betere arbeidsvoorwaarden voor de werknemers in het streekvervoer. 

Mogelijk rijden er zaterdag toch een aantal bussen doordat leden van de vakbond CNV Vakmensen niet mee doen met de staking. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram