dinsdag 30 mei 2023 12:57
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 juni 2022

TUI zoekt 24 nieuwe lokale stewards en stewardessen. Zij zullen voornamelijk op de route van Curaçao, Aruba en Bonaire naar Amsterdam ingezet worden met Curaçao als thuisbasis. Na een acht weken durende training kunnen ze aan de slag.

TUI is op zoek naar meertalige stewards en stewardessen die de reizigers ook in Papiamento te woord kunnen staan. “Wij vinden het belangrijk dat de reizigers zich op hun gemak voelen aan boord. Een belangrijk element daarbij is dat we je in je eigen taal kunnen helpen”, aldus TUI. 

Op dit moment heeft TUI 19 Curaçaose cabin attendants in dienst en daar komen er dus nog 24 bij. “Wij krijgen dagelijks open sollicitaties binnen van mensen die graag als steward of stewardess aan de slag willen bij TUI. Aan die wens kunnen we nu tegemoet komen omdat we extra collega’s aan het werven zijn”, aldus Rick van der Pluijm, Head of Dutch Caribbean en Suriname.

TUI zal na de versterking op elke van de 13 wekelijkse vluchten twee Papiamentstalige crewleden aan boord hebben. Met deze 24 nieuwe collega’s werken er in totaal 185 medewerkers bij de reisorganisatie op Curaçao, verdeeld over het hoofdkantoor, cabin crew en de TUI winkels.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram