woensdag 6 juli 2022 23:45
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 juni 2022

Toko’s en minimarkets komen hun belastingplicht nauwelijks na, dat meldt de Amigoe op basis van gegevens van de belastingdienst. Binnen deze groep worden namelijk de meeste waarschuwingen gegeven, terwijl zij hun gedrag daar vervolgens niet op aanpassen. 

Van de 667 belastingplichtigen binnen de TOMISU (Toko, Minimarket, Supermarkt) branche, hadden 505 bedrijven één of meer ontbrekende aangiften of betalingen. Dit is ruim 75 procent van bedrijven binnen de branche. Bij slechts vijf procent van de bedrijven was alles in orde.  

De belastingdienst verhoogt daarom het aantal waarnemingen ter plaatse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram