zondag 2 april 2023 05:02
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 juni 2022

De moord op de Curaçaose Shantienne Frans was waarschijnlijk een wraakactie. Bronnen rondom de moordzaak zeggen tegen de Nederlandse krant AD dat de liquidatie te maken heeft met de moord op Stephano Engel.

De Curaçaose Engel werd vermoord op 31 december 2021. Hij werd neergeschoten terwijl hij met de scooter onderweg was naar zijn ouders. De daders gingen er vandoor en staken de vluchtauto later in brand. De jongere broer van Frans is aangehouden voor deze liquidatie. 

Frans werd eind mei op een soortgelijke manier geliquideerd in Rotterdam. Hij werd neergeschoten en probeerde nog te ontkomen, maar zakte al snel in elkaar. Ook hier werd de vluchtauto in brand gestoken. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram