donderdag 30 maart 2023 15:18
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 juni 2022

Mike Bosman wordt de nieuwe resortmanager van het Corendon Mangrove Beach Resort. Per 1 september zal Bosman starten in zijn nieuwe functie.

Het Mangrove Beach Resort opende midden in de coronapandemie haar deuren. Het resort heeft 399 kamers en onder leiding van Regionaal Directeur Corendon's Hotels en Resorts Biray Out is inmiddels gestart met de bouw van een extra resort. Het nieuwe gedeelte met 311 kamer wordt in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd. 

Bosman werkt momenteel nog als algemeen directeur van Blooming Group in Bergen. “Na vijf en een half jaar is het weer tijd voor een ander internationaal avontuur”, aldus de toekomstige resortmanager. “Ik kijk er nu naar uit om naar het Caribisch gebied te verhuizen en te werken in een omgeving waar ik echt van hou.”

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram