zaterdag 16 september 2023 09:56
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: Rick Hart
|
10 juni 2022

Telefonie-, televisie- en internetbedrijf Flow kampt met een storing door de migratie van accounts naar een ander rekeningensysteem. Een woordvoerder bevestigt tegenover Nu.cw dat er klanten zijn die momenteel verstoken blijven van internet, televisie en vaste telefonie.

Flow is in de nacht van donderdag op vrijdag begonnen met de migratie van accounts van het Flow-systeem naar het UTS-systeem. "Flow wil met één rekeningensysteem voor al haar klanten werken en bij de migratie is een softwarefout ontstaan", aldus de woordvoerder.

Het telecommunicatiebedrijf stapt over van het billingplatform Cerillion, waar Flow mee werkt, naar het billingplatform Converse van UTS. "Eén rekeningensysteem maakt het voor de klant ook overzichtelijker."

Het zou gaan om ongeveer 300 klanten die momenteel niet kunnen surfen, geen televisie kunnen kijken en niet met hun huistelefoon kunnen bellen. Volgens de woordvoerder zal het probleem vanochtend nog worden opgelost.

Komend weekend zal verder migratie van accounts naar het andere billingplatform plaatsvinden.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram