donderdag 7 juli 2022 00:13
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
9 juni 2022

Twee van de drie banen bij het Keuringslokaal zijn niet operationeel. Dit zorgt voor lange wachttijden bij het laten keuren van voertuigen. Dat meldt Melvin Doran, directeur van de Verkeers- en Transport Service op TV Direct. 

Sommige bestuurders moeten wel meer dan een uur wachten voor ze aan de beurt zijn voor hun keuring. De wachttijd hoort volgens Doran minder dan een uur te zijn, dit lukt slechts in 68 procent van de gevallen. Het Keuringslokaal wacht op een aantal onderdelen om de twee banen weer operationeel te krijgen.

De directeur denkt dat de banen uiterlijk volgende week weer werkend moeten zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram